CATERING

Gast op jullie eigen feest!

Catering is niet alleen een belangrijk onderdeel van de bruiloft/event, het is ook een breed begrip. Hapjes, drankjes, amuses, buffet, diner of 'late night snacks' zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden van de catering.

 

Bovendien: zoveel mensen, zoveel wensen. Vis, vlees, vegetarisch, absoluut géén vetrandjes, speciale diëten en allergieën. Zomaar een paar zaken die de revue passeren als je een willekeurige groep mensen aan een tafel zet om voor te koken. Zie daar maar eens uit te komen. Ook hierin helpen wij u graag verder om deze uit handen te nemen!

 

De catering tijdens de bruiloft

Geen feest zonder eten en drinken. Van welkomstdrankje tot late-night snacks en alles wat hiertussen zit. Laat dat maar aan onze catering over.

 

Een goede cateraar zorgt er bovendien voor dat niet alleen het eten en drinken tot in de puntjes verzorgd is, maar dat ook het bedienend personeel eruit ziet om door een ringetje te halen.

 

Strak georganiseerd, correct, maar ook warm en vol aandacht voor alle gasten. .

Wij zorgen er voor dat u en uw gasten niks tekort komen.

 

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Styling & Decoratie

De catering voor een bruiloft omvat veel meer dan alleen lekker eten en drinken. Ook de perfecte styling en decoratie horen erbij. Ook dit onderdeel van jouw bruiloft kunnen we prima verzorgen.

 

Wij zijn op het gebied van styling altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van trouwen & feesten en styling & decoraties.

 

Wij willen onze passie voor bruiloften en events graag met jullie delen en voor iedereen een ultieme beleving en sfeer creëren. Wij zijn gespecialiseerd in bruiloften, feesten, diners en zakelijke evenementen. Hebben jullie speciale wensen of ideeën, dan helpen wij graag bij de uitvoering hiervan waarbij we de details zoveel mogelijk proberen te voorzien van jullie eigen persoonlijke stijl en voorkeuren.

 

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

T: 06 41 91 79 89

E: info@lamamouniaevents.nl

BEREIKBAAR

Maandag - Vrijdag : 10 to 20

Zaterdag - Zondag : 10 to 18

FOLLOW US

© 2018 Copyright @ La Mamounia Events. All Rights Reserved.

Website: www.luminique.nl